Verbouw

Uw complete verbouwing is bij ons in goede handen. Tijdens het intakegesprek brengen we al uw wensen in kaart en kijken we of dit binnen uw budget past.

Snel  |  Netjes  |  Duurzaam  |  Heldere communicatie

Montis Bouw denkt in de voorbereidende fase graag met u mee over uw plannen en ideeën en zal zo goed en duidelijk mogelijk de afspraken op papier zetten. Maar ook tijdens de verbouwing zelf denken we met u mee en zullen we uw wensen omzetten in mooi werk.

Wat mag u van ons verwachten?

We hebben voor ieder onderdeel van de verbouwing de juiste specialisten die hun werk goed uitvoeren. Tijdens de werkzaamheden wordt rekening gehouden met uw privacy en dat van uw buren. De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd en binnen de afgesproken termijn afgerond.

Aanpassingen tijdens de verbouwing zijn gewoon mogelijk. Goed overleg is hierbij belangrijk. U heeft altijd een vast contactpersoon waar u mee communiceert en die zorgt dat uw wensen op de bouw ook zo uitgevoerd worden.

Het traject

Uw complete verbouwing is bij ons in goede handen. Tijdens het intakegesprek bij ons op kantoor brengen we al uw wensen in kaart en kijken we of uw wensen binnen uw budget passen. Vervolgens maken wij voor u een schatting van de kosten. Als deze schatting naar wens is komen wij bij u thuis om de situatie in te meten en de laatste puntjes op de i te zetten. Daarna maken wij een definitieve offerte waarin we al uw wensen en gemaakte afspraken omschrijven.

Is de offerte naar wens? Dan plannen we de verbouwing in en zal de verbouwing uitgevoerd worden, waarbij u constant een persoon als contactpersoon houdt tot aan de oplevering.

Het proces van jouw verbetering

Bij het realiseren van een aanbouw, opbouw of verbouwing komt veel kijken. Montis Bouw bereid elk project zorgvuldig voor, zodat alles soepel verloopt. Daarbij houden wij je steeds op de hoogte van de planning en de stappen die worden genomen.

Het project begint al bij uw aanvraag. Aan de hand van de informatie die u ons geeft kunnen we direct een schatting voor u maken van de kosten en doorlooptijd van jouw verbouwing; zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u zelf kiezen of u met ons verder wilt.

Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis om het project met u te bespreken en de locatie op te nemen. Aan de hand daarvan maken we de definitieve offerte voor u op.

Wanneer de overeenkomst is getekend starten onze werkvoorbereiders met het plannen en inkopen voor uw project. Sommige materialen moet lang van tevoren worden ingekocht! Over het algemeen kunnen we binnen drie maanden starten met uw aanbouw. We houden u steeds op de hoogte van de planning en de voortgang.

De uitvoering start altijd met voorbereidend werk. Bij een aanbouw houdt dat in: heien, graven en fundering storten.

De volgende fase is de ruwbouw: we zorgen dat het ‘casco’ staat en wind- en waterdicht is. U kunt hierbij denken aan het opbouwen van een stalen- of houten constructie, het plaatsen van de wanden en het dak, metselwerk, dakbedekking en kozijnen. Aan het eind van deze fase is uw aanbouw wind- en waterdicht.

De binnen aftimmering is de laatste fase; we zetten de binnenwanden- en deuren, verzorgen de elektra en het installatiewerk en zorgen dat alle wanden, plafonds en kozijnen vervolgens netjes afgetimmerd worden, zodat de ruimte klaar is voor de afwerking.

Tot slot vindt de oplevering plaats; samen met de projectleider of uitvoerder inspecteert u nauwkeurig het eindresultaat. Tijdens deze inspectie stellen we een lijst op met opleverpunten die we zo snel mogelijk voor u op gaan lossen.

Benieuwd wat uw opbouw zou kosten?

Montis Bouw heeft bij ons gelijktijdig meerdere aanbouwen en dakkapellen geplaatst. Het was echt een hele grote verbouwing, maar ze hebben ons steeds betrokken bij het proces en de planning. Daardoor wisten we wat we konden verwachten en konden we zelf ook goed plannen maken.

Simon en Anja

Ik vond het erg fijn dat de jongens van Montis zo netjes zijn. Je hoort wel eens verhalen over verbouwingen, en je weet natuurlijk dat het een hoop rommel geeft. Maar ze deden echt hun best om zo min mogelijk overlast te geven en het was eigenlijk gewoon heel gezellig als ze er waren!

Freek

Samen met de buren hebben we allebei een aanbouw laten maken door Montis Bouw. Alles was steeds heel duidelijk, en dat we het samen konden doen scheelde ook nog wat in de prijs.

Jasmijn en Patrick